Wie is de beste Rainbow Six operator?

Rainbow Six Siege is een zeer ingewikkeld shooter multiplayer spel met verschillende spannende functies die het hebben gemaakt tot een van de huidige meest populaire shooter games. Je vindt er onverwoestbare omgevingen, unieke ontwerpen, en verschillende andere geweldige functies.

Echter, de beste manier om succes in dit spel te verzekeren is om de juiste operator te kiezen. Dat is waarom wij de volgende lijst hebben gemaakt die de beste operator onder al zijn elite troopers onderzoekt.

Om snel toegang te krijgen tot veel operators kun je gebruik maken van de BattlePass optie. Hoewel het een vervelend proces kan zijn, kan het inhuren van een hooggeplaatste R6 booster om het voor je te regelen het proces veel sneller maken.

Lesion

Oorspronkelijk zouden niet veel mensen Lesion als hun operator kiezen omdat het de hele tijd gebanned zou worden, maar nu is dat veranderd, en kunnen we beginnen te profiteren van zijn verscheidene eigenschappen. Een daarvan zijn de onzichtbare naaldmijnen. Deze worden opgeladen en maken hem sterker naarmate het spel vordert.

Bovendien zijn de Gu Mines niet efficiënt voor het toebrengen van schade, maar ze beïnvloeden de snelheid van de tegenstander en voorkomen dat ze planten, wat je in de volgende rondes veel voordeel kan opleveren. Bovendien kan Lesion inslaggranaten gooien om je te helpen ontsnappen als je geen uitweg kunt vinden.

Stomme

Als je er zeker van wilt zijn dat je versterkte muren zo lang mogelijk overeind blijven, dan is Mute de juiste operator voor jou. Hij blinkt uit in het tegenhouden van breekgadgets en drones, waardoor het voor aanvallers onmogelijk wordt om in je muren in te breken als ze geen goede operator hebben, zoals Maverick of Kali.

Daarnaast beschikt Mute over de fantastische SMG-11, het M590A1 jachtgeweer en de MPK5. Hij kan ook drones tegenhouden en zoveel hoofden verbrijzelen als je maar wilt. Mute is een van de meest waardevolle operators die je in je team kunt hebben.

Aruni

Aruni is een relatief nieuwe operator, maar het is ook een van de meest effectieve voor verdedigers. Hij heeft onverwoestbare Suyra-poorten, en de enige manier om ze schade toe te brengen is door granaten of drones te gooien. Deze poorten kunnen echter ook worden vernietigd als een vijand er doorheen gaat, waardoor de vijand veel schade oploopt en de operator mogelijk helemaal kwijt is.

Als de vijand erin slaagt de poorten neer te halen, moet je 30 seconden wachten voordat je ze weer omhoog zet. Bovendien heeft Aruni andere gadgets die niet zo interessant zijn als de Suyra-poorten, maar wel dodelijk kunnen zijn als je ze goed weet te gebruiken. Enkele van deze gadgets zijn de DMR en een bionische arm die ernstige schade kan toebrengen aan iedereen die dichtbij genoeg komt om geslagen te worden. Hij kan zelfs gaten in muren maken om je te helpen ontsnappen.

Als je geïntrigeerd was door onze R6 tier-lijst, raden we je aan om een kijkje te nemen naar onze Fortnite ranglijst.

Bodem

Rainbow Six heeft verschillende ongelooflijke operators die zeer nuttig kunnen zijn, afhankelijk van je speelstijl en strategieën. Echter, na het spelen met de meeste van hen, hebben we deze drie operators bepaald als onze top drie voor vandaag.

We moedigen je echter ook aan om andere opmerkelijke operators uit te proberen, zoals Jäger, een van de sterkste verdedigers in het spel, en Maestro, die fantastisch is om locaties vast te houden.

Als je dit interessant vond, neem dan een kijkje op de rest van onze site voor meer gaming blogs.

More posts