Wie is de Lich King in WoW?

World of Warcraft is beroemd vanwege zijn personages’ rijke verhalen en achtergronden. De Lich King is een personage waar je misschien van gehoord hebt als je van dit spel houdt, en dit artikel richt zich op het beschrijven van alles over hem.
Als je nieuw bent in het spel, kan het krijgen van wat hulp bij je eerste stappen precies zijn wat je nodig hebt. Het kiezen van een boosting of levelling in WoW service is vaak de beste manier om jezelf door de vervelende delen van het spel te loodsen.

 

Wie is hij?

 

In World of Warcraft is de Lich King de heerser en meester van de Scourge. Hij bevindt zich boven op de Icecrown Glacier en regeert de Scourge met behulp van telepathie van daaruit.

 

Kil’jaeden was degene die de Lich King creëerde, en zijn doel was om een leger van ondoden op te richten om Azeroth te veroveren. De King zat oorspronkelijk vast in Frostmourne, maar uiteindelijk verraadde hij Kil’jaeden en versmolt hij met een mens, Arthas Menethil.

 

Arthas kwam uiteindelijk om en Frostmourne werd vernietigd, zodat de nieuwe Lich King Bolvar Fordragon werd, die zwoer de plaag onder controle te zullen houden en de wereld te zullen beschermen tegen toekomstige bedreigingen.

 

Boorte en ontstaan van de plaag

 

De demonenheer Kil’jaeden heeft Ner’zhul gevangen genomen toen hij probeerde te ontsnappen. Kil’jaeden vernietigde zijn lichaam, maar behield zijn geest en sloot die op in een blok ijs.

 

Dankzij de macht die Kil’jaeden hem gaf, had dit wezen het vermogen om de dood zelf te beheersen. Zo schiep de demonenheer de Lich King, die regeert over de plaag en de doden.

 

De plaag bestond in het begin echter nog niet. In eerste instantie ging de Lich King naar Northrend, waar ijs een troon vormde – de Bevroren Troon. Nu hij daar was, kon hij beginnen met het vormen van de Undead Scourge en de wereld verzwakken toen het Burning Legion kwam.

 

Persoonlijkheid

 

 

Hoewel hij volgelingen had, gaf hij niet om hen. Hij zei zelfs vaak dat ze slechts handlangers waren om zijn doelen te bereiken, en negeerde ze als niets. 

 

Omdat hij een grote haat koesterde tegen de levenden, aarzelde hij niet om sadistische straffen uit te delen aan de mensen die zich tegen hem verzetten.

 

Vijanden

 

Het is geen verrassing dat de Lich King talrijke vijanden had. Enkele van de meest opvallende vijanden zijn Tirion Fordring, Sylvanas Windrunner en de avonturiers.

 

Leider van de Ancient Cruzade, Tirion Fordring was een van de grootste vijanden van de Lich King’s. Zijn doel was het bestrijden van de Scourge, wat natuurlijk in strijd was met wat de koning wilde.

 

Hoewel Tirion en de Lich King al meermaals hebben gevochten, heeft de King ook andere vijanden. Sylvana, bijvoorbeeld, was de Banshee Queen van de Forsaken en onder haar bewind probeerden de Forsaken voor eens en altijd een einde te maken aan de plaag.

 

Finishing, de Adventurers die vochten in de Northrend oorlog stonden ook tegenover de Lich King, maar hun relatie met hem was anders. In plaats van boos te zijn, was de koning geamuseerd en zei hij uiteindelijk dat het zijn plan was om hen allemaal te doden en van hen zijn ondode volgelingen te maken.

Als je de verhalen cultiverend vond, wil je het spel misschien ook eens proberen, en er is geen betere manier om dat te doen, dan een WoW-account dat al een level omhoog is, zodat je meteen in de actie kunt springen!

 

conclusie

 

De Lich King is een cruciaal personage in World of Warcraft. Hij heeft een rijk verhaal en mensen kennen hem omdat hij’s wreed is, de levenden haat en geduchte vijanden heeft gemaakt. Is hij je favoriete personage? Hij is zeker een interessant personage dat je in WoW kunt tegenkomen!

More posts