Destiny 2 Updates - Wat u moet weten

Destiny-servers gaan af en toe offline om noodsituaties of gepland onderhoud te ondergaan. Soms ontvangt het updates voor de game om gameplay -problemen op te lossen en meer functies toe te voegen. Als je dit spel regelmatig speelt, wil je op de hoogte blijven van de Destiny 2 -updates om ervoor te zorgen dat je beschermd bent en de nieuwste versie hebt.

< span style = "font-size: 12.0pt"> 9 maart 2022

Op 9 maart begon Destiny 2-onderhoud. Dit was allemaal op de achtergrond, dus er was geen downtime. Het was echter noodzakelijk om zich voor te bereiden op de nieuwe release (Hotfix 4.0.0.3).

< span style = "font-size: 12.0pt"> 10 maart 2022

Op 10 maart ging Destiny 2 opnieuw onderhoud door. Sommige API -functies waren uitgeschakeld, zoals de bungie.net en mobiele apps.

De game moest offline zijn voor de onderhoudsservice. Daarom werden spelers uit hun activiteiten verwijderd en konden ze pas opnieuw inloggen tot 9 uur PST.

Op dat moment werd de hotfix 4.0.0.3-release afgerond. Het was beschikbaar in alle regio's en op alle platforms. De spelers konden inloggen op hun accounts en alle app-API's van derden werden opnieuw ingeschakeld. Er waren echter een paar kleine problemen met aanmeldingen omdat het geplande onderhoud nog steeds plaatsvond.

< span style = "font-size: 12.0pt"> Wat is de hotfix patch?

De Hotfix-patch heeft een probleem opgelost waarmee spelers tijdens het gevecht veilig buiten het baasgebied kunnen blijven. Nu worden ze in die kamer getrokken.

Sommige spelers ontvingen geen Wellspring-beloningen als ze geen pantser van Fynch in Troonwereld kregen. Daarnaast voegde Destiny 2 "pechbescherming" toe voor de wapendruppels en de diepzittige wijzigingen.

Terwijl spelers secties van de Wellspring Challenge voltooien, krijgen ze beloningen. Met het spel kunnen ze echter niet langer vele malen achter elkaar in hetzelfde slot krijgen.

In Gambit omvatten de Destiny 2-updates (en in het bijzonder hotfix):

 • gestopt niveau voordelen die waren geweest die waren geweest die waren geweest ingeschakeld in de PVP Gambit
 • Verminderde indringer doden genezing van 27 Percentage tot 20 procent
 • Verlaagd wapen doodt van 25 tot 25 tot 15
 • verminderde melee en granaatdoden van 15 tot 5
 • verminderde superdoden van 15 tot 15 tot 10

Er was maar één probleem met de altaren van reflectie. Nu verschijnt het correct voor alle tekens en je kunt elk teken dat je leuk vindt afspelen.

Troonwereld had ook enkele problemen die waren opgelost met hotfix, waaronder:

 • spelers komen niet langer vast aan de ingang van het paleis wanneer uit de brug komt.
 • De ai spawn-punten werden aangepast zodat vijanden niet sneller op dezelfde plek kunnen spawnen dan bedoeld.
 • Deepsight-kisten verschijnen alleen waar ze verschijnen waar ze alleen verschijnen waar ze zijn waar ze alleen verschijnen waar ze worden zou nu moeten.
 • IKora's Hive Ritual Dialogue heeft geen glitch nu in het audiobestand.
 • spelers kunnen correct na de "Turn Back" -bericht tijdens het rituele missiegevecht.
 • Doelen spawnen nu voor de spelers om in de puzzel te vernietigen.

< span style = "font-size: 12.0pt"> Conclusie

Over het algemeen kunnen de Destiny 2-updates al dan niet zijn opgemerkt door degenen die regelmatig spelen. Sommige kwesties waren gering, maar anderen hadden de game- en puntsystemen ernstig beïnvloed. Daarom was de hotfix -patch noodzakelijk en was net op 10 maart uitgerold.

Er mogen geen problemen meer zijn. Als u echter problemen opmerkt nadat de Hotfix -patch is toegepast, is het het beste om contact op te nemen met Destiny 2 en een ticket te maken. De IT -experts kunnen het probleem vinden en het oplossen zodat u kunt blijven spelen.

< span style = "font-size: 12.0pt"> Meta Beschrijving: Ben je een grote fan van Destiny 2? Als dat zo is, vraagt ​​u zich misschien af ​​over de Destiny 2 -updates die onlangs zijn gelanceerd. Deze blog vertelt je alles wat je moet weten.

More posts