Overwatch 2 is hier!

Nadat het team achter Overwatch een tweede versie van de game aankondigde in 2019, hebben mensen er op zitten wachten. Het is eindelijk zover, en dit artikel vertelt je wat je erover moet weten!

 

Wat is het?

 

Mensen die dol zijn op Overwatch zijn razend enthousiast, want het vervolg is er nu. Blizzard Entertainment heeft het spel ontwikkeld en uitgegeven, en het bedrijf wilde spelers een andere spelervaring bieden.

 

Ondanks dat het veel functies deelt met de klassieke Overwatch-game, introduceert Overwatch 2 een andere spelmodus: speler tegen omgeving. 

 

Daarnaast kunnen teams in Overwatch 2 maar vijf leden hebben, in tegenstelling tot in de eerste game. Dit lijkt een nadeel, maar het merk achter de game heeft voor deze functie gekozen omdat spelers hierdoor een hoogwaardige spelervaring kunnen hebben, vooral door de extra voordelen die de personages nu hebben.

 

Gameplay

 

Spelers worden in Overwatch 2 opgesplitst in twee verschillende teams, en het’is een heldenshooter, net als de eerste versie van het spel. Vanaf 2022 kun je kiezen uit ongeveer 30 personages, wat betekent dat je heel wat opties hebt om uit te kiezen om de game te winnen.

 

Elk personage is uniek en heeft zijn eigen vaardigheden, dus het kiezen van het jouwe is het meest cruciale onderdeel van het begin van het spel. Als je een keuze maakt, moet je bepalen aan wie je de voorkeur geeft, afhankelijk van de combinatie van passieve vaardigheden, actieve vaardigheden en speciale ultieme kracht van het personage’s.

 

Nu kunnen spelers in Overwatch 2 zich opsplitsen in teams van vijf en krijgen ze maar één tank per team. Volgens het merk achter de game vertraagden teams van zes met twee tanks het spel, dus de veranderingen zouden de gameplay kunnen verbeteren.

 

Met een nieuwe PvP-modus krijg je ook volledig nieuwe functies. Je kunt bijvoorbeeld ‘tug of war.’ spelen In deze stand moeten spelers proberen een robot te besturen om de lading naar de tegenstander’s kant van de kaart te duwen.

 

Verder zal Overwatch 2 seizoensgebonden evenementen bevatten. Teams van vier spelers kunnen het bij speciale gelegenheden tegen computers opnemen, zodat je de vaardigheden van je personage kunt ontwikkelen, nieuwe krachten kunt vrijspelen en uiteindelijk kunt aanpassen hoe je held speelt.

 

Omdat je ook een verhaalmodus krijgt, kun je missies herhalen op basis van de overlevering van het spel. Als je genoeg weet, kun je hierdoor nieuwe krachten vrijspelen en de vaardigheden van je held verbeteren.

 

Ontwikkeling

 

Het merk achter het spel kondigde het in 2019 aan. Daarnaast heeft het team altijd gezegd dat Overwatch 2 een ‘gedeelde multiplayeromgeving zou behouden.’

 

Hoewel Overwatch 2 draait op de engine van de originele game’s, zorgen de verbeteringen die het team heeft aangebracht ervoor dat de nieuwe game soepel draait. 

 

Ten slotte krijgen alle helden een compleet nieuwe look voor Overwatch 2. De mensen achter het merk verwachten echter niet dat alle helden klaar zullen zijn voor de lancering, dus hebben ze er 12 uitgekozen om in een nieuw jasje te steken en de rest verschijnt misschien in de loop van de tijd.

 

conclusie

 

Overwatch 2 is een van de games waar mensen het meest van verwachten. Zorg er nu voor dat je klaar bent voor de nieuwe spelersmodi en geniet van de verbeterde versie van je favoriete hero shooter!

More posts